ДТП, фура, дом​На Львівщині на трасі Київ-Чоп фура злетіла з дороги в житловий будинок.

ДТП сталося с. Дідилів Львівської області – вантажівка DAF в’їхала в житловий будинок.

За попередніми даними, водій фури не впорався з керуванням на різкому повороті під час спуску, відтак вантажівка злетіла з дороги прямо в житловий будинок.

За словами 58-річного водія вантажівки, фуру під час руху раптово понесло ліворуч на зустрічну смугу, тож він, намагаючись уникнути зіткнення з іншими автомобілями, повернув праворуч, однак на повороті не впорався з керуванням, збив огорожу, фруктові дерева і "зупинився" в будинку, - повідомляє zaxid.net.

У помешканні проживає троє людей, внаслідок автопригоди ніхто не постраждав. Проте частина будинку внаслідок удару зруйнована, також на подвір’ї повалено дерева.

У поліції повідомили, що водій був тверезий.


На Львовщине на трассе Киев-Чоп фура слетела с дороги в жилой дом.

ДТП произошло с. Дидилов Львовской области - грузовик DAF въехал в жилой дом.

По предварительным данным, водитель фуры не справился с управлением на резком повороте при спуске, затем грузовик слетел с дороги прямо в жилой дом.

По словам 58-летнего водителя грузовика, фуру во время движения внезапно понесло влево на встречную, и он, пытаясь избежать столкновения с другими автомобилями, повернул направо, однако на повороте не справился с управлением, сбил ограждение, фруктовые деревья и "остановился" в доме, - сообщает zaxid.net.

В доме проживает три человека, в результате ДТП никто не пострадал. Однако, часть дома в результате удара разрушена, также во дворе повалены деревья. В полиции сообщили, что водитель был трезв.