депутаты, количество, горсовет​У Львівській міській раді можуть скоротити кількість депутатів вдвічі. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. 

"Запропонував сьогодні на сесії міської ради у наступній каденції зменшити кількість обранців з 64 до 32. Пропоную також, щоб у всіх місцевих і обласних радах Верховна Рада прийняла рішення про зменшення депутатів у два рази. Думаю, в державі також підтримають пропозицію зменшити кількість народних депутатів з 450 до 300. Наприклад, у Північній Америці кількість депутатів в міських радах набагато менша, ніж у нас", - написав Андрій Садовий у facebook.


Во Львовском городском совете могут сократить количество депутатов вдвое. Об этом сообщил миький председатель Львова Андрей Садовый. 

"Предложил сегодня на сессии городского совета в следующей каденции уменьшить количество избранников с 64 до 32. Предлагаю также, чтобы во всех местных и областных советах Верховная Рада приняла решение об уменьшении депутатов в два раза. Думаю, в государстве также поддержат предложение уменьшить количество народных депутатов с 450 до 300. Например, в Северной Америке количество депутатов в городских советах намного меньше, чем у нас", - написал Андрей Садовый в facebook.