кража, супермаркетНа Львівщині злодію-рецидивісту, який скоїв 6 крадіжок з супермаркетів, "світить" 5 років неволі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Стрийської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя м. Миколаєва на Львівщині, який підозрювався у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 КК України ( крадіжка, вчинена повторно).

Досудовим розслідуванням встановлено, що не раз судимий чоловік після звільнення із місць позбавлення волі знову скоїв умисні кримінальні правопорушення. Так, упродовж червня цього року зловмисник вчинив 6 крадіжок з торгового залу магазину "Рукавичка", що у Моршині, та "АТБ-маркету" у Стрию. Крав правопорушник, переважно, харчі, алкогольні напої та косметичні засоби.

Стосовно зловмисника набрав законної сили вирок Стрийського міськрайонного суду від 24.05.2019, відповідно до якого зловмисника засуджено за ч.3 ст.185 КК України до 3 років позбавлення волі.

До розгляду судами усіх кримінальних проваджень крадій перебуватиме у ЛСІ №19 УДПтС України у Львівській області. За вчинене йому загрожує до 5 років позбавлення волі.


На Львовщине вору-рецидивисту, который совершил 6 краж из супермаркетов, "светит" 5 лет заключения. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Стрыйской местной прокуратуры в суд направлено обвинительное заключение в отношении жителя г. Николаева на Львовщине, который подозревался в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.2 ст.185 УК Украины (кража, совершенная повторно).

Досудебным расследованием установлено, что не раз судимый мужчина после освобождения из мест лишения свободы вновь совершил умышленные уголовные правонарушения. Так, на протяжении июня этого года злоумышленник совершил 6 краж из торгового зала магазина "Рукавичка", что в Моршине, и "АТБ-маркет" в Стрые. Воровал правонарушитель, преимущественно, продукты, алкогольные напитки и косметические средства.

В отношении злоумышленника вступил в законную силу приговор Стрыйского горрайонного суда от 24.05.2019, согласно которому он осужден по ч.3 ст.185 УК Украины к 3 годам лишения свободы.

До рассмотрения судами всех уголовных производств вор будет находиться в ЛСИ №19 УДПтС Украины во Львовской области. За совершенное ему грозит до 5 лет лишения свободы.