маршрут, туризм, семейный отдыхУправління туризму та курортів Львівської ОДА рекомендує новий напрямок відпочинку у Львівській області – Гологори. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомили у Львівській облдержадміністрації, це мальовничий регіон низькогірського пасма в Перемишлянському та Золочівському районах Львівської області.

"Усупереч своїй назві, Гологори досить заліснені. Терени низькогір’я входять до Національного природнього парку "Північне Поділля" та "Романівського ландшафтного заказника", які славляться своїми пам’ятками природи: "Лиса Гора", "Гора Вапнярка", "Ліс під Трудовачем". Через свою рельєфну унікальність, в давнину регіон вдало сприяв в превентивній обороні Львова. Тут були збудовані замки в Свіржі, Золочеві, Поморянах", – поінформували також в облдержадміністрації.

На думку начальника управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталії Табаки, для дітей цей напрямок має бути і пізнавальним, і смачним, і інтерактивним, і захоплюючим.


Управление туризма и курортов Львовской ОГА рекомендует новое направление отдыха в Львовской области - Гологоры. Об этом сообщает пресс-служба Львовской ОГА.

Как сообщили во Львовской облгосадминистрации, это живописный регион низкогорного пряди в Перемышлянском и Золочевском районах Львовской области.

"Вопреки своему названию, Гологоры достаточно лесные. Территории низкогорья входят в Национальный природный парк "Северное Подолье"и "Романовский ландшафтный заказник", которые славятся своими памятниками природы: "Лысая Гора", "Гора Вапнярка", "Лес под Трудовачем". Из-за своей рельефной уникальности в древности регион удачно содействовал  превентивной обороне Львова. Здесь были построены замки в Свирже, Золочеве, Поморянах", - проинформировали также в облгосадминистрации.

По мнению начальника управления туризма и курортов Львовской ОГА Натальи Табаки, для детей это направление должно быть и познавательным, и вкусным, и интерактивным, и захватывающим.