пожар, торф

У Яворівському районі рятувальники ліквідували пожежу торфу. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

18 серпня о 15:42 год до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу торфу на відкритій території в с. Жорниська Яворівського району.

На місце пожежі було відправлено пожежні відділення з 60-го пожежного поста с. Івано-Франкове та 31-ї пожежної частини м. Львів, також було відправлено Оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Львівській області. До ліквідації займання було залучено 11 фахівців ДСНС, 2 одиниці спецтехніки та 1 мотопомпа.

Торф горів окремими осередками на площі 200 кв м. Пожежу вдалось локалізувати о 20:16 та повністю ліквідувати о 20:27.

На місці події ніхто не постраждав.


В Яворовском районе спасатели ликвидировали пожар торфа. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

18 августа в 15:42 ч до спасателей поступило сообщение о пожаре торфа на открытой территории в с. Жорниска Яворовского района.

На место пожара были отправлены пожарные отделения 60-го пожарного поста с. Ивано-Франково и 31-й пожарной части г. Львов, также был отправлен Оперативно-координационный центр Главного управления ГСЧС Украины во Львовской области. К ликвидации пожара было привлечено 11 специалистов ГСЧС, 2 единицы спецтехники и 1 мотопомпа.

Торф горел отдельными ячейками на площади 200 кв м. Пожар удалось локализовать в 20:16 и полностью ликвидировать в 20:27.

На месте происшествия никто не пострадал.