сквер Ивана Сирко, Левандовка, фотоОдин з чотирьох громадських просторів – сквер Івана Сірка, що мають з`явитись у Залізничному районі коштом міського бюджету, створять до кінця цього року. Майбутній сквер з'явиться на вулиці Повітряній. Про це повідомляє Центр міського сервісу.  

Капітальний ремонт дворів, доріг і тротуарів у межах скверу мають завершити вже до кінця літа. На повне облаштування скверу – з новими лавами і освітленням, відведено термін до кінця 2017 року. Сквер облаштують зеленими клумбами, деревами і сучасними ліхтарями.

Прогулянкові алеї скверу Івана Сірка стануть одним з 14 проектів, запланованих у місті. Автори оновлення громадського простору по вул. Повітряній – молоді архітекторки Олена Зварич і Христина Чорноус. Алея Івана Сірка пожвавить мікрорайон Левандівка, адже стане улюбленим місцем для відпочинку та прогулянок мешканців.


Одно из четырех общественных пространств - сквер Ивана Сирко, который должен появиться в Железнодорожном районе на средства городского бюджета, создадут до конца этого года. Будущий сквер появится на улице Воздушной. Об этом сообщает Центр городского сервиса. 

Капитальный ремонт дворов, дорог и тротуаров в пределах сквера должен завершить уже к концу лета. На полное обустройство сквера - с новыми скамейками и освещением, отведен срок до конца 2017 года. Сквер обустроят зелеными клумбами, деревьями и современными фонарями.

Прогулочные аллеи сквера Ивана Сирко станут одним из 14 проектов, запланированных в городе. Авторы обновление общественного пространства по ул. Воздушной - молодые архитекторкы Елена Зварич и Кристина Черноус. Аллея Ивана Сирко оживит микрорайон Левандовка, ведь станет любимым местом для отдыха и прогулок жителей.