На вулиці Варшавській 18 червня мотоцикліст з пасажиром не вписалися і влетіли в паркан. Водій мотоцикла загинув на місці, його пасажир потрапив до реанімації і перебуває в комі. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

18 червня о 13:50 у м. Львові (вул. Варшавська, Шевченківський район) 28-річний водій мотоциклу BMW, житель м. Львова, не впорався з керуванням та зіткнувся з бордюром. Внаслідок ДТП водій помер на місці події, а його пасажир, 1977 року народження госпіталізований до реанімаційного відділення Львівської комунальної ЛШМД. Стан потерпілого на 06:00 19 червня важкий.


ДТП, мотоцикл, пассажир в комеНа улице Варшавской 18 июня мотоциклист с пассажиром не вписались и влетели в бордюр. Водитель мотоцикла погиб на месте, его пассажир попал в реанимацию и находится в коме. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

18 июня в 13:50 в г. Львове (ул. Варшавская, Шевченковский район) 28-летний водитель мотоцикла BMW, житель Львова не справился с управлением и столкнулся с бордюром. В результате ДТП водитель скончался на месте происшествия, а его пассажир, 1977 года рождения госпитализирован в реанимационное отделение Львовской коммунальной БСМП. Состояние пострадавшего на 6:00 19 июня тяжелое.