Пулюя, выпрыгнул, зарезал, девушкаСьогодні об 11:00 на вулиці Івана Пулюя, 32 чоловік зарізав дівчину, після чого вистрибнув з вікна 7-го поверху. Про це повідомляє  депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич у групі "Варта 1".

Зараз на місці працюють поліція та швидка.

Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили, що на сходовій клітці багатоповерхівки між 21-річним львів'янином та 22-річною львів'янкою виник конфлікт, під час якого чоловік тричі вдарив дівчину ножем у грудь та живіт, після чого сам викинувся з вікна сьомого поверху. Від отриманих травм дівчина померла на місті. Хлопця у важкому стані каретою швидкої допомоги доставлено у одну з міських лікарень.


Сегодня в 11:00 на улице Ивана Пулюя, 32 человек зарезал девушку, после чего выпрыгнул из окна 7-го этажа. Об этом сообщает депутат Львовского городского совета Игорь Зинкевич в группе "Варта 1".

Сейчас на месте работают полиция и скорая.

Правоохранители, прибывшие на место происшествия, установили, что на лестничной клетке многоэтажки между 21-летинм львовянином и 22-летней львовянкой возник конфликт, во время которого парень трижды ударил девушку ножом в грудь и живот, после чего сам выпрыгнул с окна 7-го этажа. От полученных травм девушка умерла на месте. Парня в тяжелом состоянии каретой скорой помощи доставили в одну из городских больниц.