квадроцикл, ДТП, СколевскийНа Сколівщині загинув водій квадроцикла - рухаючись у темряві, чоловік в’їхав у автомобіль, який стояв на узбіччі дороги. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

В Сколівське відділення поліції 17 квітня надійшло повідомлення про те, що у селі Труханів сталася дорожньо-транспортна пригода.

Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події встановила, що близько 23.30 водій квадроцикла Yamaha, 34-річний мешканець Стрия, у темряві не зауважив автомобіль Volkswagen Jetta, припаркований на узбіччі 18-річним жителем села.

Внаслідок зіткнення чоловік отримав важкі травми і помер у реанімаційному відділенні центральної районної лікарні.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).


В Сколевском районе погиб водитель квадроцикла - в темноте въехал в автомобиль, который стоял на обочине дороги. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Сколевское отделение полиции 17 апреля поступило сообщение о том, что в селе Труханов произошло дорожно-транспортное происшествие.

Следственно-оперативная группа, прибыв на место происшествия, установила, что около 23.30 водитель квадроцикла Yamaha, 34-летний житель Стрыя, в темноте не заметил автомобиль Volkswagen Jetta, припаркованный на обочине 18-летним жителем села.

В результате столкновения мужчина получил тяжелые травмы и скончался в реанимационном отделении центральной районной больницы.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами).