ветер, спасатели, электропередачЗ огляду на сильний вітер, рятувальники радять триматись подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. Про це повідомляє Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

19 квітня за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області хмарна погода з проясненнями. Вдень місцями дощ з мокрим снігом. Вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. В горах слабке налипання мокрого снігу. Вітер східний 7 – 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вдень 4 – 9°С тепла.

19 – 20 квітня вночі та вранці на поверхні ґрунту та місцями в повітрі збережуться заморозки 0 - 4ºС.

"При ускладненні погодних умов намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження", - попереджають у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.


В виду сильных порывов ветра, спасатели советуют держаться подальше от рекламных щитов и линий электропередач. Об этом сообщает Главное управление Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

19 апреля по сообщению Львовского областного центра по гидрометеорологии Украины на территории области облачная погода с прояснениями. Днем местами дождь с мокрым снегом. Утром на отдельных участках дорог гололедица. В горах слабое налипание мокрого снега. Ветер восточный 7 - 12 м/с, утром и днем ​​местами порывы 15 - 20 м/с. Температура воздуха днем ​​4 - 9 °С тепла.

19 - 20 апреля ночью и утром на поверхности почвы и местами в воздухе сохранятся заморозки 0 - 4 °С.

"При осложнении погодных условий старайтесь не ходить под раскидистыми деревьями, а также держитесь подальше от рекламных щитов и линий электропередач, ведь порывы ветра могут вызвать их повреждение", - предупреждают в Госслужбе по чрезвычайным ситуациям.