школьница, розыскНа Львівщині поліцейські розшукали дівчинку та повернули її додому. Школярка знаходилась в місті Кам’янко-Бузька у знайомих. Вона здорова та неушкоджена. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Кам’янко-Бузький відділ поліції 17 листопада близько 16.00 звернулася місцева мешканка. Вона повідомила, що її 14-річна донька 16 листопада о 09.00 вийшла з дому та не повернулась.

До пошуків були залучені майже всі працівники відділу поліції. Увечері того ж дня правоохоронці розшукали школярку, яка перебувала в райцентрі у знайомих. Її повернуто додому. Вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків дівчинки.


На Львовщине полицейские разыскали девочку и вернули ее домой. Школьница находилась в городе Каменка-Бугская у знакомых. Она здорова и невредима. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Каменка-Бугский отдел полиции 17 ноября около 16.00 обратилась местная жительница. Она сообщила, что ее 14-летняя дочь 16 ноября в 09.00 вышла из дома и не вернулась.

К поискам были привлечены почти все сотрудники отдела полиции. Вечером того же дня правоохранители разыскали школьницу, которая находилась в райцентре у знакомых. Ее вернули домой. Решается вопрос о привлечении к административной ответственности родителей девочки.