площадь, строительство, проектПредставлено проект детального плану території у районі вулиць Газової, П. Куліша, М. Балабана і Джерельної. На цій ділянці планується побудувати громадську та житлову забудову, а також велику пішохідну площу та дитсадок. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Лівівської міської ради. 

16 жовтня у рамках громадського обговорення відбулося громадське слухання проекту детального плану території у районі вул. Газової, вул. П. Куліша, вул. М. Балабана, вул. Джерельної.

Архітектор проекту Лілія Людкевич повідомила, що у проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови великої території орієнтовною площею 12,8 га. В основному вона сформована, однак частина кварталу в занедбаному стані. Усередині кварталу, за територією ТзОВ "Галімпекс-Львівський склодзеркальний завод" і перед пропонованими новими громадськими будівлями, передбачають влаштувати велику пішохідну площу, де в майбутньому збиратимуться туристи. Також на цій території запроектований один вбудований дошкільний заклад на 30 дітей і місця відпочинку. Загалом ця територія має містити громадську та житлову забудову.    

949fb7757e1c0583ebcbbe0082b20e7a.jpg


Представлен проект детального плана территории в районе улиц Газовой, П. Кулиша, М. Балабана и Джерельной. На этом участке планируется построить общественную и жилую застройку, а также большую пешеходную площадь и детский сад. Об этом сообщает информационный портал депутатов Лививськои городского совета. 

16 октября в рамках общественного обсуждения состоялось общественное слушание проекта детального плана территории в районе ул. Газовой, ул. П. Кулиша, ул. М. Балабана, ул. Джерельной.

Архитектор проекта Лилия Людкевич сообщила, что в проекте проработано планировочное решение использования и застройки большой территории ориентировочной площадью 12,8 га. В основном она сформирована, однако часть квартала в запущенном состоянии. Внутри квартала, по территории ООО "Галимпекс - Львовский стеклозеркальный завод" и перед предлагаемыми новыми общественными зданиями, предусматривают устроить большую пешеходную площадь, где в будущем будут собираться туристы. Также на этой территории запроектирован одно встроенное дошкольное учреждение на 30 детей и места отдыха. В целом эта территория должна содержать общественную и жилую застройку.