авиарейс, Львов - ХарьковSkyUp запустив три маршрути зі Львова: два внутрішніх та один міжнародний. Про це повідомляє avianews.com. 

SkyUp 17 жовтня запустив три нових маршрути зі Львова, два з яких є внутрішніми. Авіакомпанія буде літати зі Львова в Київ, Харків та Прагу. Рейси Львів-Київ спочатку будуть виконуватися два рази на тиждень з поступовим збільшенням до чотирьох на тиждень. У листопаді SkyUp тимчасово збільшить частоту до п’яти на тиждень.

На лініях Львів-Харків та Львів - Прага польоти будуть виконуватися два рази на тиждень. Ці два напрямки є новими для аеропорту Львів, тоді як на лінії Львів-Київ також присутні МАУ і "Мотор Січ". У випадку з лінією Львів - Харків час у дорозі скоротиться до 1 години 50 хвилин, тоді як польоти з пересадкою в Києві займають 3 години 40 хвилин. Швидкісний потяг долає відстань між Львовом і Харковом за 13 годин 35 хвилин.

"Ми продовжимо далі розвивати внутрішні сполучення, оскільки це один з пріоритетних напрямків нашої стратегії", — заявив гендиректор SkyUp Євген Хайнацький.

Ціна авіаквитків за безбагажними тарифами на рейси Львів - Київ і Львів - Харків починається від 500 грн в одну сторону, на рейси Львів - Прага — від 1300 грн в одну сторону.

За даними Міжнародного аеропорту Львів імені Данили Галицького, до кінця року буде відкрито польоти у ще три міста (Шарджа, Париж та Тель-Авів). Всього авіакомпанія відкриває 6 напрямків та буде виконувати 15 рейсів на тиждень.

Довідка SQ. Компанія SkyUp Airlines заснована в червні 2017 р. і почала працювати з травня 2018-го. Одними із власників авіакомпанії є Юрій та Олександр Альба. Їм також належить український туроператор Join UP! Флот налічує 9 повітряних суден. До кінця 2019 компанія планує розширити свій флот до 10 літаків. На даний момент вона має близько 50 маршрутів (регулярних та чартерних). Авіакомпанія активно розвиває авіасполучення в середині країни. Відкрили рейси: Київ – Одеса, Харків – Одеса, Київ – Запоріжжя, Київ – Львів, Київ – Харків, Харків – Львів. Останній буде виконуватися вперше в історії України на регулярній основі.

4ca7b83a16be146097e3acfcfce856dd.jpg


SkyUp запустил три маршрута из Львова: два внутренних и один международный. Об этом сообщает avianews.com

SkyUp 17 октября запустил три новых маршрута из Львова, два из которых являются внутренними. Авиакомпания будет летать из Львова в Киев, Харьков и Прагу. Рейсы Львов-Киев сначала будут выполняться два раза в неделю с постепенным увеличением до четырех в неделю. В ноябре SkyUp временно увеличит частоту до пяти в неделю.

На линиях Львов - Харьков и Львов - Прага полеты будут выполняться два раза в неделю. Эти два направления являются новыми для аэропорта Львов, тогда как на линии Львов - Киев также присутствуют МАУ и "Мотор Сич". В случае с линией Львов - Харьков время в пути сократится до 1 часа 50 минут, тогда как полеты с пересадкой в ​​Киеве занимают 3 часа 40 минут. Скоростной поезд преодолевает расстояние между Львовом и Харьковом за 13 часов 35 минут.

"Мы продолжим дальше развивать внутренние сообщения, поскольку это одно из приоритетных направлений нашей стратегии", - заявил гендиректор SkyUp Евгений Хайнацький.

Цена авиабилетов по безбагажным тарифам на рейсы Львов - Киев и Львов - Харьков начинается от 500 грн в одну сторону, на рейсы Львов - Прага - от 1300 грн в одну сторону.

По данным Международного аэропорта Львов имени Даниила Галицкого, до конца года будут открыто полеты в еще три города (Шарджа, Париж и Тель-Авив). Всего авиакомпания открывает 6 направлений и будет выполнять 15 рейсов в неделю.

Справка SQ. Компания SkyUp Airlines основана в июне 2017 и начала работать с мая 2018. Одними из владельцев авиакомпании является Юрий и Александр Альба. Им также принадлежит украинский туроператор Join UP! Флот насчитывает 9 воздушных судов. К концу 2019 компания планирует расширить свой флот до 10 самолетов. На данный момент она имеет около 50 маршрутов (регулярных и чартерных). Авиакомпания активно развивает авиасообщение внутри страны. Открыли рейсы Киев - Одесса, Харьков - Одесса, Киев - Запорожье, Киев - Львов, Киев - Харьков, Харьков - Львов. Последний будет выполняться впервые в истории Украины на регулярной основе.