развязка, Левандовка, строительствоЛьвівська будівельна компанія облаштує кільце на виїзді з Левандівки на вул. Городоцьку. Про це повідомляє ZAXID.NET. 

Будівельна компанія "Ріел" має збудувати кільце на перетині вулиць Сяйво та Городоцька, щоб покращити рух транспорту на цій ділянці. Відповідне рішення погодив виконавчий комітет Львівської міськради під час засідання 9 жовтня.

Нагадаємо, ще у жовтні 2018 року за рішенням виконавчого комітету, ПрАТ "Львівський міський молочний завод" отримав право збудувати квартал житлової забудови на території молокозаводу, що на вул. Рудненській, 8. Будівництвом на цій території займається корпорація "Ріел".

Забудовник тоді зобов’язувався влаштувати транспортне кільце на перетині вул. Городоцької — вул. Сяйво. При цьому розв’язку він мав збудувати у першу чергу, а потім вже приступити до розбудови території молокозаводу.

Однак цього року компанія "Ріел" розпочала будівництво багатоповерхівок на територію заводу, а будівництво розв’язки так і не почалось. Власник компанії "Ріел" Ростислав Мельник на одному з останніх засідань виконкому ЛМР визнав, що обіцяв збудувати кільце на вул. Сяйво-Городоцька перш, ніж розпочати зведення багатоповерхівок. Він водночас пообіцяв найближчим часом таки розпочати будівництво транспортної розв’язки.

Під час засідання 9 жовтня виконком прийняв рішення, яким зобов’язав забудовника облаштувати обіцяну транспортну розв’язку. Згідно з рішенням, ЛКП "Львівавтодор" має замовити проект нової транспортної розв'язки. Після цього "Львівавтодор" має розпочати роботи з будівництва кільця. Усі роботи з проектування та будівництва транспортної розв’язки оплатить компанія "Ріел".

7e55ad056a3f3a3ab14c150178e9f85f.jpg


Львовская строительная компания обустроит кольцо на выезде из Левандовки на ул. Городоцкую. Об этом сообщает ZAXID.NET

Строительная компания "Риэл" должен построить кольцо на пересечении улиц Сияние и Городоцкая, чтобы улучшить движение транспорта на этом участке. Соответствующее решение одобрил исполнительный комитет Львовского горсовета на заседании 9 октября.

Напомним, еще в октябре 2018 по решению исполнительного комитета, ЗАО "Львовский городской молочный завод" получил право построить квартал жилой застройки на территории молокозавода, на ул. Рудненская, 8. Строительством на этой территории занимается корпорация "Риэл".

Застройщик тогда обязывался обустроить транспортное кольцо на пересечении ул. Городоцкой - ул. Сияние. При этом развязку он должен был построить в первую очередь, а потом уже приступить к развитию территории молокозавода.

Однако в этом году компания "Риэл" начала строительство многоэтажек на территорию завода, а строительство развязки так и не началось. Владелец компании "Риэл" Ростислав Мельник на одном из последних заседаний исполкома ЛГС признал, что обещал построить кольцо на ул. Сияние-Городоцкая прежде, чем начать возведение многоэтажек. Он одновременно пообещал в ближайшее время таки начать строительство транспортной развязки.

Во время заседания 9 октября исполком принял решение, которым обязал застройщика обустроить обещанную транспортную развязку. Согласно решению, ЛКП "Львовавтодор" должен заказать проект новой транспортной развязки. После этого "Львовавтодор" должен начать работы по строительству кольца. Все работы по проектированию и строительству транспортной развязки оплатит компания "Риэл".