охота, ранениеУ понеділок, 14 жовтня, під час полювання в урочищі "Залив", що на Рівненщині, 51-річний мисливець з Львівщини застрелив чоловіка. Нацполіція Рівненської області розслідує цей інцидент, як вбивство з необережності. Про це повідомляє ZAXID.NET

Приблизно о 13:30 14 жовтня медики повідомили місцевій поліції, що в урочищі "Залив" від вогнепального поранення помер 37-річний мешканець міста Сарни, приватний підприємець. Зі слів свідків, він раптово вибіг на лінію вогню та 51-річний львів'янин вистрелив йому в голову. Пораненого везли автомобілем Volkswagen T4 назустріч "швидкій", однак медики не змогли його врятувати.

Речник ГУНП у Рівненській області Антон Крук у коментарі виданню "ЧаРівне" повідомив деталі цього інциденту. За його словами, на полюванні у цей день була група мисливців з чотирьох осіб. Усі мали дозволи на зброю. Троє з них родом з Львівщини. Смертельне поранення з необережності наніс 51-річний житель Львівщини.

"Поліцейські за фактом вбивства з необережності розпочали досудове розслідування, здійснюється комплекс слідчих експертиз. Львів’янин наразі в лікарні, у нього серцева недостатність, свою вину визнає. Особи, які були на місці, надавали першу медичну", – розповів Антон Крук.

Поліцейські за фактом вбивства з необережності розпочали досудове розслідування за ч.1 ст. 119 ККУ.


В понедельник, 14 октября, во время охоты в урочище "Залив", Ровенской области, 51-летний охотник из Львовщины застрелил мужчину. Нацполиция Ровенской области расследует этот инцидент, как убийство по неосторожности. Об этом сообщает ZAXID.NET

Примерно в 13:30 14 октября медики сообщили местной полиции, что в урочище "Залив" от огнестрельного ранения скончался 37-летний житель города Сарны, частный предприниматель. По словам свидетелей, он внезапно выбежал на линию огня и 51-летний львовянин выстрелил ему в голову. Раненого везли автомобилем Volkswagen T4 навстречу "скорой", однако медики не смогли его спасти.

Представитель ГУНП в Ровенской области Антон Крук в комментарии изданию "ЧаРівне" сообщил детали этого инцидента. По его словам, на охоте в этот день группа охотников из четырех человек. Все имели разрешения на оружие. Трое из них родом со Львовщины. Смертельное ранение по неосторожности нанес 51-летний житель Львовской области.

"Полицейские по факту убийства по неосторожности начали досудебное расследование, осуществляется комплекс следственных экспертиз. Львовянин сейчас в больнице, у него сердечная недостаточность, свою вину признает. Лица, которые были на месте, оказывали первую медицинскую помощь", - рассказал Антон Крук.

Полицейские по факту убийства по неосторожности начали досудебное расследование по ч.1 ст. 119 УК.