маршрутка, штраф

Патрульні притягнули до відповідальності водія маршрутки, який виїхав на тротуар та сигналив людям, щоб ті розійшлися. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора в одній з соціальних мереж опублікували відео, на якому водій маршрутки їде по тротуару та сигналить людям, щоб ті розійшлися. Така поведінка обурила дописувачів і вони звернулися до управління патрульної поліції, щоб притягнути водія до відповідальності.

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Львівській області встановили особу порушника, приїхали до нього та за результатами розгляду справи про адміністративні правопорушення винесли на нього постанову. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 255 гривень.


Патрульные привлекли к ответственности водителя маршрутки, который выехал на тротуар и сигналил людям, чтобы те разошлись. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера в одной из социальных сетей опубликовали видео, на котором водитель маршрутки едет по тротуару и сигналит людям, чтобы те разошлись. Такое поведение возмутило авторов и они обратились в управление патрульной полиции, чтобы привлечь водителя к ответственности.

Инспекторы отдела безопасности дорожного движения управления патрульной полиции во Львовской области установили личность нарушителя, приехали к нему и по результатам рассмотрения дела об административных правонарушениях вынесли на него постановление. Санкция статьи предусматривает штраф в размере 255 гривен.