дорога, ремонтУ Старосамбірському районі триває капітальний ремонт автомобільної дороги С141729 Терло – Максимівка в межах села Терло. Про це інформують у департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації.  

Продовжується капітальний ремонт автомобільної дороги С141729 Терло – Максимівка в межах села Терло, що в Старосамбірському районі. Роботи виконуються за рахунок коштів обласного бюджету та Терлівської сільської ради.

Підрядна організація, що здійснює ремонтні роботи - МПП "НАРА".

У межах виділеного фінансування заплановано виконати роботи із розширення існуючого покриття, влаштування основи з ЩПС та влаштування асфальтобетонного покриття.


В Старосамборском районе продолжается капитальный ремонт автомобильной дороги С141729 Терло - Максимовка в пределах села Терло. Об этом информируют в департаменте дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовской областной государственной администрации.

Продолжается капитальный ремонт автомобильной дороги С141729 Терло - Максимовка в пределах села Терло, что в Старосамборском районе. Работы выполняются за счет средств областного бюджета и Терливского сельского совета.

Подрядная организация, осуществляющая ремонтные работы - МЧП "НАРА".

В рамках выделенного финансирования запланировано выполнить работы по расширению существующего покрытия, устройство основания из ЩПТ и устройства асфальтобетонного покрытия.