проспект Черновола, горит машинаНа проспекті Вячеслава Чорновола у Шевченківському районі палає автомобіль. Про це повідомляється у групі "Варта 1"

Пожежа виникла позаду супермаркету "Арсен". Пожежні вже на місці.

До речі, за минулу добу на Львівщині двічі горіли автомобілі. Так, за повідомленням прес-служби Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області, у Червонограді на вулиці Вишнева зайнявся Ford Transit. Пожежу ліквідували до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем знищено моторний відсік та пошкоджено панель автомобіля.

Цього ж дня о 20:28 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Гійче Жовківського району в автомобілі Volkswagen Passat B3. До прибуття рятувальників вогонь повністю охопив автівку. Пожежу загасили, але вогонь знищив автомобіль.


На проспекте Вячеслава Черновола в Шевченковском районе пылает автомобиль. Об этом сообщается в группе "Варта 1"

Пожар возник позади супермаркета "Арсен". Пожарные уже на месте.

К слову, за минувшие сутки на Львовщине дважды горели автомобили. Так, по сообщению пресс-службы Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области, в Червонограде на улице Вишневая занялся Ford Transit. Пожар ликвидировали до прибытия пожарно-спасательного подразделения. Огнем уничтожены моторный отсек и поврежден панель автомобиля.

В этот же день в 20:28 спасателям поступило сообщение о пожаре в с. Гийче Жовковского района в автомобиле Volkswagen Passat B3. До прибытия спасателей огонь полностью охватил машину. Пожар потушили, но огонь уничтожил автомобиль.