Золочев, упало деревоНа Львівщині загинув чоловік, на якого впало дерево. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, інформує "Варта 1"

В Золочівський відділ поліції 17 липня надійшло повідомлення про те, що в лісі поблизу одного із сіл району загинув чоловік. Як попередньо встановили правоохоронці, під час самовільної вирубки деревини на 55-річного місцевого мешканця впало дерево. В результаті чоловік отримав тяжкі травми, несумісні з життям. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).


На Львовщине погиб мужчина, на которого упало дерево. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, информирует "Варта 1"

В Золочевский отдел полиции 17 июля поступило сообщение о том, что в лесу вблизи одного из сел района погиб человек. Как предварительно установили правоохранители, во время самовольной вырубки древесины на 55-летнего местного жителя упало дерево. В результате мужчина получил тяжелые травмы, несовместимые с жизнью. Правоохранители выясняют обстоятельства происшествия.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство).