ДТП, витрина, магазинСьогодні, об 11:20 на вулиці Базарній водій в'їхав у вітрину магазину, постраждав охоронець торгівельного закладу. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Попередньо встановлено, що власниця автомобіля ВАЗ 11183, 37-річна мешканка Жовківського району з наміром продати свій транспортний засіб зустрілася з ймовірними покупцями, молодим чоловіком та його матір'ю. Невідомий сів за кермо, не впорався з керуванням та в'їхав у вітрину магазину, після чого він разом з матір'ю зникли з місця події.

Внаслідок автопригоди за медичною допомогою звернувся охоронець магазину.

Правоохоронці встановлюють особу водія та його місцеперебування. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Поліцейські просять зголоситися свідків автопригоди.


Сегодня, в 11:20 на улице Базарной водитель въехал в витрину магазина, пострадал охранник торгового заведения. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

Предварительно установлено, что владелица автомобиля ВАЗ 11183, 37-летняя жительница Жовковского района с намерением продать машину встретилась с потенциальными покупателями: молодым человеком и его матерью. Неизвестный сел за руль, не справился с управлением и въехал в витрину магазина, после чего он вместе с матерью скрылся.

Вследствие ДТП за медицинской помощью обратился охранник магазина.

Правоохранители устанавливают личность водителя и его местонахождение. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, которые управляют транспортным средством) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до трех лет ограничения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на тот же срок.

Полицейские просят откликнуться свидетелей ДТП.