погода, заморозкиСильні заморозки до 8°С на грунті очікуються на Львівщині в  найближчі дні. Про це повідомляється у прогнозі Українського гідрометцентру. 

 18-22 квітня у зв'язку з вторгненням арктичного повітря очікується холодна погода: вночі заморозки у повітрі 0-5°С, на поверхні грунту 3-8°С, температура вдень 2-9°С тепла.

Зокрема, 18 квітня на Львівщині очікується вночі 1-6º тепла, вранці і вдень зниження до 1º тепла, місцями заморозки 0-3º. Вранці та вдень місцями пориви південно-східного вітру 15 – 20 м/с.

Зниження температури повітря або поверхні грунту може бути вкрай небезпечним для вегетуючих рослин, попереджають синоптики.


Сильные заморозки до 8 ° С на почве ожидаются во Львовской области в ближайшие дни. Об этом говорится в прогнозе Украинского гидрометцентра. 

18-22 апреля в связи с вторжением арктического воздуха ожидается холодная погода: ночью заморозки в воздухе 0-5 ° С, на поверхности почвы 3-8 ° С, температура днем ​​2-9 ° С тепла.

В частности, 18 апреля на Львовщине ожидается ночью 1-6ºС тепла, утром и днем ​​понижение до 1ºС тепла, местами заморозки 0-3ºС. Утром и днем местами порывы северо-восточного ветра 15 – 20 м/с.

Снижение температуры воздуха или поверхности почвы может быть крайне опасным для вегетирующих растений, предупреждают синоптики.