дом, дверь, окноУ середу на адмінкомісії розглянуть протокол щодо самочинних робіт в будинку на вул. К. Левицького, 10, де власник вибив дверний отвір на місці вікна. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Минулого тижня у будинку на вул. К. Левицького, 10 власник приватних приміщень проводив незаконні роботи — вибив дверний отвір на місці вікна. На місце події була викликана поліція, представники інспекції ДАБК у м. Львові. Будівельні роботи вдалось призупинити. Як повідомив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, сьогодні відбулася зустріч з власником приміщень.

"У цю середу, на засіданні адміністративної комісії будемо розглядати протокол про накладення штрафу на власника приміщень у будинку на вул. К. Левицького, 10. Сьогодні ж спеціальна комісія дасть висновок щодо відновлення зруйнованого вікна — вартість і юридичну площину ситуації.Власник приміщень попередньо погоджується на відновлення. Тому на комісії в середу буде встановлено терміни відновлення", — повідомив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, ще 7 березня інспекція ДАБК у м. Львові скерувала звернення у департамент ДАБІ у Львівській області щодо виявлення факту самочинного будівництва в будинку на вул. К. Левицького, 10, з метою притягнення винних осіб до відповідальності, оскільки право архітектурно-будівельного контролю на цьому об`єкті належить департаменту ДАБІ області.


В среду на админкомисии рассмотрят протокол о самовольных работах в доме на ул. К. Левицкого, 10, где владелец выбил дверной проем на месте окна. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На прошлой неделе в доме на ул. К. Левицкого, 10 владелец частных помещений проводил незаконные работы - выбил дверной проем на месте окна. На место происшествия была вызвана полиция, представители инспекции ГАСК в г. Львове. Строительные работы удалось приостановить. Как сообщил Андрей Москаленко, заместитель городского головы Львова по вопросам развития, сегодня состоялась встреча с владельцем помещений.

"В эту среду, на заседании административной комиссии будем рассматривать протокол о наложении штрафа на владельца помещений в доме на ул. К. Левицкого, 10. Сегодня же специальная комиссия даст заключение по восстановлению разрушенного окна - стоимость и юридическую плоскость ситуации. Собственник помещений предварительно согласился на восстановление. Поэтому на комиссии в среду будет установлены сроки восстановления", - сообщил Андрей Москаленко.

Напомним, еще 7 марта инспекция ГАСК в г. Львове направила обращение в департамент ГАСК в Львовской области по выявлению факта самовольного строительства в доме на ул. К. Левицкого, 10, с целью привлечения виновных лиц к ответственности, поскольку право архитектурно-строительного контроля на этом объекте принадлежит департамента ГАСК области.