полиция, нож, трамвай, ранение, пассажирЗавдяки небайдужим людям патрульні затримали, ймовірно, причетного до нанесення чоловіку ножового поранення в трамваї. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора ввечері на лінію 102 надійшов виклик про те, що на проспекті Червоної Калини перебуває чоловік, який причетний до ситуації, яка трапилася нещодавно у трамваї №8, а саме: нанесення ножем тілесних ушкоджень іншому чоловіку.

Патрульні поїхали на місце та зустрілися з заявником. Той вказав на групу з 4-х осіб. В одного з чоловіків офіцери виявили розкладний ніж. На 34-річного чоловіка вділи кайданки та передали його слідчим.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, хлопець - 25-річний львів’янин, студент, учасник бойових дій, котрий був очевидцем цієї події, впізнав розшукуваного, разом з товаришами затримав його та передав поліцейським. Особу затриманого встановлено – ним виявився 36-річний житель Мостиського району. Зараз правоохоронці проводять слідчі дії, невдовзі суд обере для зловмисника міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, що 13 жовтня, невідома особа, в трамваї №8, завдала чоловіку проникаючого ножового поранення в область живота. Постраждалий перебуває у реанімації. 


Благодаря неравнодушным людям патрульные задержали причастного к нанесению мужчине ножевого ранения в трамвае. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера вечером на линию "102" поступил вызов о том, что на проспекте Красной Калины находится человек, который причастен к ситуации, случившейся недавно в трамвае №8, а именно: нанесение ножом телесных повреждений другому человеку.

Патрульные поехали на место и встретились с заявителем. Тот указал на группу из 4-х человек. У одного из мужчин офицеры обнаружили раскладной нож. На 34-летнего мужчину надели наручники и передали его следователям.

Как сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, парень - 25-летний львовянин, студент, участник боевых действий, который был очевидцем этого события, узнал разыскиваемого, вместе с товарищами задержал его и передал полицейским. Личность задержанного установлена - им оказался 36-летний житель Мостисского района. Сейчас правоохранители проводят следственные действия, вскоре суд изберет для злоумышленника меру пресечения.

Напомним, что 13 октября, неизвестный, в трамвае №8, нанесла мужчине проникающее ножевое ранение в область живота. Пострадавший находится в реанимации.