инвестор, Турковский район, месторождение"Юсенко Надра",  дочірнє підприємство британської компанії Cadogan Petroleum, підписало Меморандум про соціально-економічну співпрацю з селищами Турківського району, що у Львівській області. Меморандум діятиме впродовж 2019-2022 років, загальний обсяг фінансування на розвиток району становитиме 2 680 000 гривень. Про це повідомляє "Бойківська правда". 

Компанія планує підтримувати селищі Турківського району в проектах з розвитку соціальної інфраструктури. Йдеться про Боринську, Лімнянську та Хащівську сільські ради, – про це повідомили в компанії.

Зазначимо, що попередньо "Юсенко Надра" подала заявку до Державної служби геології і надр України, на на отримання спецдозволів на Блажівське родовище та Бітлянську ліцензійні ділянки терміном на 20 років, що розташовані у Львівській області, де компанія попередньо провела повноцінне геологічне вивчення.

"Ми розуміємо нашу роль у житті громад, де ми ведемо свою діяльність. Іноземний інвестор у регіоні – це додаткові надходження у місцеві бюджети, робочі місця, соціальні проекти та ініціативи. Наша компанія сподівається на сприяння та підтримку Львівщини у намірі продовжувати нашу діяльність в Україні", – підкреслив Андрій Білий, генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum.

Додамо, що минулого місяця компанія підписала Меморандум про соціальну підтримку з Старосамбірською та Самбірською районними радами на 3 850 000 гривень. Загальний обсяг планованих інвестицій складатиме 6 530 000 гривень.

Довідка. Cadogan Petroleum – британська незалежна нафтогазова компанія, що котирується на Лондонській фондовій біржі та працює в Україні з 2006 року. Компанія займається проведенням геологічної розвідки та експлуатації ліцензійних ділянок в Україні. Поточна виробнича діяльність компаній групи Cadogan зосереджена на двох ділянках передкарпатського прогину, що розташовані у Львівській області.


"Юсенко Надра", дочернее предприятие британской компании Cadogan Petroleum, подписало Меморандум о социально-экономическом сотрудничестве с поселками Турковского района во Львовской области. Меморандум будет действовать в течение 2019-2022 годов, общий объем финансирования на развитие района составит 2680000 гривен. Об этом сообщает "Бойкивска правда". 

Компания планирует поддерживать поселки Турковского района в проектах по развитию социальной инфраструктуры. Речь идет о Боринском, Лимнянском и Хащивском сельских советах, - об этом сообщили в компании.

Отметим, что ранее "Юсенко Надра" подала заявку в Государственную службу геологии и недр Украины, на на получение специальных разрешений на Блаживское месторождение и Битлянский лицензионный участок сроком на 20 лет, расположены во Львовской области, где компания предварительно провела полноценное геологическое изучение.

"Мы понимаем нашу роль в жизни общин, где мы ведем свою деятельность. Иностранный инвестор в регионе - это дополнительные поступления в местные бюджеты, рабочие места, социальные проекты и инициативы. Наша компания надеется на содействие и поддержку Львовщины в намерении продолжать нашу деятельность в Украине", - подчеркнул Андрей Белый, генеральный директор украинского офиса Cadogan Petroleum.

Добавим, что в прошлом месяце компания подписала Меморандум о социальной поддержке с Старосамборским и Самборским районными советами на 3850000 гривен. Общий объем планируемых инвестиций составит 6530000 гривен.

Справка. Cadogan Petroleum - британская независимая нефтегазовая компания, котируется на Лондонской фондовой бирже и работает в Украине с 2006 года. Компания занимается проведением геологической разведки и эксплуатации лицензионных участков в Украине. Текущая производственная деятельность компаний группы Cadogan сосредоточена на двух участках Предкарпатского прогиба, расположенных во Львовской области.