ДТП, перевернулсяЦієї ночі трапилася ДТП на вулиці Богдана Хмельницького – перекинувся автомобіль BMW. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Виклик прийшов, як автопригода з потерпілими, однак, інформація не підтвердилася. Водій і пасажирка автомобіля BMW не потребували госпіталізації, попри те, що автомобіль лежав на даху. Ушкоджень вони не отримали, оскільки були пристебнуті.

Зі слів 28-річного водія, перед ним раптово вибіг пішохід і він, уникаючи зіткнення, врізався в припарковане таксі, водій якого за 2 хвилини до удару вийшов з автомобіля Chevrolet Aveo. Після зіткнення автомобіль BMW перекинувся на дах. Очевидці розповіли поліцейським, що жодних пішоходів не було, і взагалі о другій ночі вулиця була практично безлюдна.

Патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Мешканець Івано-Франківської області відмовився від проходження перевірки на місці і виявив бажання здати аналіз у медичному закладі. Результати будуть відомі через два дні. Наразі на водія склали протокол лише за скоєну ДТП.


Этой ночью произошло ДТП на улице Богдана Хмельницкого – перевернулся автомобиль BMW. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вызов пришел, как ДТП с пострадавшими, однако, информация не подтвердилась. Водитель и пассажирка автомобиля BMW не нуждались в госпитализации, несмотря на то, что автомобиль лежал на крыше. Повреждений они не получили, поскольку были пристегнуты.

По словам 28-летнего водителя, перед ним внезапно выбежал пешеход и он, избегая столкновения, врезался в припаркованное такси, водитель которого за 2 минуты до удара вышел из автомобиля Chevrolet Aveo. После столкновения автомобиль BMW перевернулся на крышу. Очевидцы рассказали полицейским, что никаких пешеходов не было, и вообще в два ночи улица была практически пустынна.

Патрульные обнаружили у водителя признаки алкогольного опьянения. Житель Ивано-Франковской области отказался от прохождения проверки на месте и изъявил желание сдать анализ в медицинском учреждении. Результаты будут известны через два дня. Сейчас на водителя составили протокол только за совершенное ДТП.