ДТП, автобус​На трасі між Ременівом та Жовтанцями зіткнулися легковик та автобус, є загиблі. Про це повідомляє голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

ДТП сталася уночі 16 вересня близько 23.30. Повідомляється, що водій легковика Ford помер на місці пригоди, в автобусі всі живі.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталась 16 вересня близько 22.20 на автодорозі "Львів-Радехів-Луцьк" неподалік села Ременів Кам’янка-Бузького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобіль "Кіа Каренс", яким керував 47-річний мешканець райцентру, та маршрутний автобус "БАЗ" сполученням Львів - Радехів, за кермом якого перебував 52-річний мешканець міста Радехів. На момент зіткнення у салоні автобуса перебував водій та п’ятнадцятеро пасажирів.

Внаслідок зіткнення водій легковика отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Водій та один з пасажирів автобуса також отримали травми та були доставлені у лікарню.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


На трассе между Ременовом и Жовтанцами столкнулись легковушка и автобус, есть погибшие. Об этом сообщает председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

ДТП произошло ночью 16 сентября около 23.30. Сообщается, что водитель легковушки Ford скончался на месте происшествия, в автобусе все живы.

Как сообщили в отделе коммуникации полиции Львовской области, дорожно-транспортное происшествие произошло 16 сентября около 22.20 на автодороге "Львов-Радехов-Луцк" близ села Ременов Каменка-Бугского района.

Как предварительно установили правоохранители, столкнулись автомобиль "Киа Каренс", которым управлял 47-летний житель райцентра, и маршрутный автобус "БАЗ" сообщением Львов - Радехов, за рулем которого находился 52-летний житель города Радехов. На момент столкновения в салоне автобуса находился водитель и пятнадцать пассажиров.

В результате столкновения водитель легковушки получил телесные повреждения, от которых скончался на месте происшествия. Водитель и один из пассажиров автобуса также получили травмы и были доставлены в больницу.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до пяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.