полиция, отель, кражаУ Львові поліцейські охорони затримали чоловіка, який вкрав банківський термінал на рецепції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Подія трапилась 16 вересня близько 21.30, в готелі, розташованому неподалік Львова. Чоловік, проходячи повз рецепцію, взяв платіжний термінал та втік з ним.

До групи реагування Управління поліції охорони у Львівській області поступив сигнал "Тривога" з готельно-відпочинкового комплексу, розташованому в одному з сіл поблизу Львова.

Прибувши до місця виклику, правоохоронці отримали опис чоловіка та розпочали його пошуки. За декілька хвилин зловмисник, 34-річний житель села Соснівка, був виявлений. Як згодом з’ясували правоохоронці, він також причетний до бійки у сауні готелю.


Во Львове полицейские охраны задержали мужчину, который украл банковский терминал на рецепции. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Инцидент произошел 16 сентября около 21.30, в отеле, расположенном недалеко от Львова. Мужчина, проходя мимо рецепции, взял платежный терминал и скрылся с ним.

В группу реагирования Управления полиции охраны во Львовской области поступил сигнал "Тревога" с гостинично-развлекательного комплекса, расположенном в одном из сел вблизи Львова.

Прибыв к месту вызова, правоохранители получили описание человека и начали его поиски. За несколько минут злоумышленник, 34-летний житель села Сосновка, был обнаружен. Как впоследствии выяснили правоохранители, он также причастен к драке в сауне отеля.