мусор, полигонНа позачерговій сесії Сокальської міської ради хочуть надати дозвіл на прийом сміття зі Львова. Про це повідомляє "Голос Сокальщини". 

В проекті порядку денного позачергової сесії Сокальської міської ради, яка відбудеться 18 вересня, пропонується депутатам підтримати одноразовий прийом та захоронення твердих побутових вiдходiв з м. Львів в загальній кількості 500 тонн  на Сокальському сміттєзвалищі. За це Львівська обласна державна адміністрація має надати міжбюджетний трансферт (субвенцію).

Окрім надання згоди на одноразовий прийом та захоронення твердих побутових вiдходiв з м.Львів на сесії також планується затвердити Правила благоустрою  міста Сокаля.


На внеочередной сессии Сокальской городского совета хотят разрешить прием мусора из Львова. Об этом сообщает "Голос Сокальщини". 

В проекте повестки дня внеочередной сессии Сокальского городского совета, которая состоится 18 сентября, предлагается депутатам поддержать однократный прием и захоронение твердых бытовых отходов из г. Львов в общем количестве 500 тонн на Сокальском полигоне. За это Львовская областная государственная администрация должна предоставить межбюджетный трансферт (субвенцию).

Кроме предоставления согласия на однократный прием и захоронение твердых бытовых отходов с г.Львов на сессии также планируется утвердить Правила благоустройства города Сокаля.