убийство, матьЗловмисник, який зарізав власну матір, потрапив на лаву підсудних. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2 до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 41-річного місцевого мешканця за фактом вчинення ним умисного вбивства, яке трапилось наприкінці грудня 2018 року у приміщенні квартири на вул.Любінській у Львові.

Під час раптового конфлікту, який виник на ґрунті тривалих неприязних стосунків, зловмисник завдав власній 68-річній матері один удар ножем у грудну клітку. Вказане поранення призвело до гострої внутрішньої крововтрати, обезкровлення організму і, як наслідок, смерті.

Такі дії чоловіка кваліфіковано за ч.1 ст.115 КК України – умисне вбивство. В ході досудового розслідування до фігуранта застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. За вчинене лиходію загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. На даний час справа перебуває на розгляді у Залізничному районному суді м. Львова.


Злоумышленник, зарезавший собственную мать, попал на скамью подсудимых. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №2 в суд направлено обвинительное заключение в отношении 41-летнего местного жителя по факту совершения им умышленного убийства, которое произошло в конце декабря 2018 в помещении квартиры на ул. Любинская во Львове.

Во время внезапного конфликта, который возник на почве длительных неприязненных отношений, злоумышленник нанес своей 68-летней матери один удар ножом в грудную клетку. Указанное ранение привело к острой внутренней кровопотере, обезкровлению организма и, как следствие, смерти.

Такие действия мужчины квалифицированы по ч.1 ст.115 УК Украины - умышленное убийство. В ходе досудебного расследования к фигуранту применена мера пресечения в виде содержания под стражей без возможности внесения залога. За совершенное злодею грозит лишение свободы на срок от 7 до 15 лет. В настоящее время дело находится на рассмотрении в Железнодорожном районном суде г. Львов.