похищение. выкупУ Львові намагались викрасти людину заради викупу. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

В ніч на 14 березня патрульні отримали виклик від жінки, яка повідомила, що її сина невідомі особи вивезли у багажнику автомобіля Audi і незаконно утримують в районі вулиці Варшавської.

За словами матері, зловмисники вимагають у неї велику суму грошей. Патрульні негайно виїхали на місце можливого утримання чоловіка. Залучивши кілька екіпажів, вирушили на територію гаражів. На місці інциденту був потерпілий, який вказав на транспортний засіб, у якому його перевозили в багажному відділені, а також двох причетних до цього інциденту осіб. 28-річний чоловік повідомив, що в сквері Святого Юра після спільного вживання алкогольних напоїв троє чоловіків незаконно позбавили його волі. За словами потерпілого, його привезли на територію гаражів, одягнули на голову накидку і завели в якесь приміщення, де завдали ударів. Також чоловік додав, що зловмисники пошкодили замок в багажному відділені автомобіля, бо не могли його відчинити, а він навмисне замастив стінки багажника ліками аби довести своє перебування там. При поверхневій перевірці одного із підозрюваних, а саме власника автомобіля, виявили також фальшиві купюри іноземної валюти.

Двох підозрюваних віком 36 та 29 років доставили у Шевченківський відділ поліції на допит. Один із них раніше судимий. Згодом чоловікам оголосили підозру і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі кваліфікують цю справу за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань). Санкція статті - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Суд обрав запобіжний захід підозрюваним: одному тримання під вартою, другому – цілодобовий домашній арешт.


Во Львове пытались похитить человека ради выкупа. Об этом сообщает пресс-служба Патрульной полиции Львова.

В ночь на 14 марта патрульные получили вызов от женщины, которая сообщила, что ее сына неизвестные вывезли в багажнике автомобиля Audi и незаконно удерживают в районе улицы Варшавской.

По словам матери, злоумышленники требуют у нее крупную сумму денег. Патрульные немедленно выехали на место возможного содержания мужчины. Подключив несколько экипажей, отправились на территорию гаражей. На месте инцидента пострадавший указал на транспортное средство, в котором его перевозили в багажном отделении, а также двух причастных к этому инциденту лиц. 28-летний мужчина сообщил, что в сквере Святого Юра после общего употребления алкогольных напитков трое мужчин незаконно лишили его свободы. По словам потерпевшего, его привезли на территорию гаражей, надели на голову накидку и завели в какое-то помещение, где нанесли удары. Также человек добавил, что злоумышленники повредили замок в багажном отделении автомобиля, потому что не могли открыть, а он нарочно замазал стенки багажника лекарствами чтобы доказать свое пребывание там. При поверхностной проверке одного из подозреваемых, а именно владельца автомобиля, обнаружені также фальшивые купюры иностранной валюты.

Двое подозреваемых в возрасте 36 и 29 лет доставлены в Шевченковский отдел полиции на допрос. Один из них ранее судим. Впоследствии мужчинам объявили о подозрении и поместили в изолятор временного содержания. Следователи квалифицируют это дело по ч.2 ст.146 (незаконное лишение свободы по предварительному сговору группой лиц, или способом, опасным для жизни или здоровья потерпевшего, или такое, которое сопровождалось причинением ему физических страданий). Санкция статьи - ограничение свободы на срок до пяти лет или лишением свободы на тот же срок. Суд избрал меру пресечения подозреваемым: одному содержание под стражей, другому - круглосуточный домашний арест.