Абоненти передплати та контракту Київстар, незалежно від наявного тарифу, зможуть скористатися Суперсилами без жодних доплат. Акція "Спробуй Суперсилу" триватиме з 15 листопада до 31 грудня 2021 року.

Суперсили – це додаткові сервіси, які абоненти можуть обирати відповідно до своїх потреб, для доповнення основного тарифного пакету послуг. В залежності від наповнення своїх тарифних планів та форми обслуговування абоненти зможуть підключити на вибір наступні Суперсили:

  • додаткові 5 ГБ для інтернету;
  • додаткові 100 хвилиндля дзвінків на інші мобільні та міські мережі України;
  • послугу "Відео на ходу", яка дозволяє дивитися популярні стрімінгові сервіси без списання гігабайтів (YouTube (включно з Kids), Apple TV, Netflix, MEGOGO, Київстар ТБ та багато інших);
  • розширений пакет Київстар ТБ.

Нагадаємо, що в жовтні 2021 року Київстар запустив нові тарифні плани "ТВІЙ" для передплати та "ВАШ" для контрактних та бізнес-клієнтів, що надають можливість абонентам змінювати наповнення послуг в пакетах згідно зі своїми потребами. І допомагають їм в цьому Суперсили.

Акція "Спробуй Суперсилу" дає можливість більшості абонентів Київстар випробувати додаткові сервіси без зміни свого тарифу. Найбільшою популярністю серед абонентів користуються 5 ГБ мобільного інтернету, 100 хвилин на інші мережі, послуга "Відео на ходу" та Київстар ТБ, тому їх й запропонували в рамках акції.

Обратисвою Суперсилута перевірити можливість її підключення можна у додатку "Мій Київстар", зателефонувавши на безкоштовний номер 500 або набравши спеціальний USSD-код *500*4# чи звернутися до консультантів у магазини мережі Київстар.