пожар, квартираУ м. Городок на пожежі врятовано двох людей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

Пожежа сталася 15 листопада о 20:51 у м. Городок на вул. Чорновола. Палало у квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, квартира була сильно заповнена отруйними продуктами згорання.

Під час розвідки пожежі в коридорі квартири на підлозі вогнеборці виявили жінку, яка не могла самостійно покинути квартиру. Рятувальники винесли потерпілу на свіже повітря та повернулися знову в квартиру, де на балконі виявили чоловіка, якого також винесли на свіже повітря. На вулиці потерпілих передали працівникам медичної служби.

О 21:01 вогнеборці локалізували пожежу та о 21:08 повністю ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучили 3 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Потерпілих (власницю квартири - жінку 1974 року народження та її співмешканця - чоловіка 1960 року народження) в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в Городоцьку центральну районну лікарню. Чоловік отримав опіки тіла ІІ-ІІІ ступеня.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м., дерев’яне вікно, троє дерев’яних міжкімнатних дверей.


В г. Городок. На пожаре спасены два человека. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

Пожар произошел 15 ноября в 20:51 в г. Городок на ул. Черновола. Пылало в квартире на втором этаже двухэтажного жилого дома. На момент прибытия пожарных к месту вызова квартира была сильно заполнена ядовитыми продуктами сгорания.

Во время разведки пожара в коридоре квартиры на полу пожарные обнаружили женщину, которая не могла самостоятельно покинуть квартиру. Спасатели вынесли пострадавшую на свежий воздух и вернулись снова в квартиру, где на балконе обнаружили мужчину, которого также вынесли на свежий воздух. На улице пострадавших передали работникам медицинской службы.

В 21:01 пожарные локализовали пожар и в 21:08 полностью ликвидировали в составе одного звена газодымозащитной службы. К ликвидации пожара привлекли 3 человек личного состава и 1 единицу спецтехники.

Пострадавших (хозяйку квартиры - женщину 1974 года рождения и ее сожителя - мужчины 1960 года рождения) в состоянии средней степени тяжести госпитализировали в Городокскую центральную районную больницу. Мужчина получил ожоги тела II-III степени.

В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 10 кв.м., деревянное окно, трое деревянных межкомнатных дверей.