ОРВИ, заболеваемостьЦього року захворюваність на ГРВІ у Львові знизилася на 15%. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Турбуватися про захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції — наразі немає підстав. На цьому акцентувала сьогодні завідувачка Львівського міського відділу ДУ "Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України" Галина Михальчук під час міської комісії з питань ТЕБ і НС. Вона зауважила, що зараз рівень епідемічного процесу по Львову — вдвічі нижчий середнього рівня. Також цього року, порівняно з аналогічним періодом минулого року, захворюваність на ГРВІ у Львові знизилася на 15%.

"Ми проводимо щоденний моніторинг захворюваності на грип, і за 2019 рік захворюваність знизилася на 15%, порівняно з минулим роком. Рівень епідемічного процесу по Львову — вдвічі нижче середнього рівня. Тому турбуватися зараз про захворювання на грип — немає підстав", — зазначила завідувачка Львівського міського відділу ДУ "Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України".


В этом году заболеваемость ОРВИ во Львове снизилась на 15%. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Беспокоиться о заболеваемости острыми респираторными вирусными инфекциями - пока нет оснований. На этом акцентировала сегодня заведующая Львовского городского отдела ГУ "Львовский областной лабораторный центр МЗ Украины" Галина Михальчук во время городской комиссии по вопросам ТЭБ и ЧС. Она отметила, что сейчас уровень эпидемического процесса по Львову - вдвое ниже среднего уровня. Также в этом году по сравнению с аналогичным периодом прошлого года, заболеваемость ОРВИ во Львове снизилась на 15%.

"Мы проводим ежедневный мониторинг заболеваемости гриппом, и за 2019 заболеваемость снизилась на 15% по сравнению с прошлым годом. Уровень эпидемического процесса по Львову - вдвое ниже среднего уровня. Поэтому беспокоиться сейчас о заболевании гриппом - нет оснований", - отметила заведующая Львовского городского отдела ГУ "Львовский областной лабораторный центр МЗ Украины".