самоубийца, медик, АТОУ Трускавці поліцейські врятували 25-річного військового медика, який намагався вкоротити собі віку. Про цей випадок повідомив інспектор патрульної поліції Трускавецького відділення поліції Андрій Пахович, інформує vartonews.com.ua

Трускавецькі патрульні поліцейські врятували 25-річного військового медика, який через сімейні труднощі намагався вкоротити собі віку.

Інцидент трапився у неділю, 15 вересня, близько 20:00. Місцевий мешканець подзвонив у поліцію і повідомив, що спробує накласти на себе руки у лісовій місцевості поблизу автостанції.

"Старший сержант поліції Микола Бонтей та капітан поліції Юрій Стецик прибули на місце події, де виявили підвішене до гілки дерева тіло чоловіка, який звивався у петлі", – розповів Андрій Пахович.

Поліцейські витягнули чоловіка з петлі та викликали швидку допомогу. Чоловік розповів поліцейським, що він — учасник АТО, військовий лікар. Свої дії мотивував тим, що від нього пішла дружина з донькою. Чоловіка госпіталізували, а в подальшому його скерують для проходження реабілітації.

Як розповіли у відділу комунікації поліції Львівської області, чоловіку 25 років, у Трускавець він приїхав з Києва на відпочинок. 


В Трускавце полицейские спасли 25-летнего военного медика, который пытался покончить с собой. Об этом случае сообщил инспектор патрульной полиции Трускавецкого отделения полиции Андрей Пахович, информирует vartonews.com.ua. 

Трускавецкие патрульные полицейские спасли 25-летнего военного медика, который из-за семейных трудностей пытался покончить с собой.

Инцидент произошел в воскресенье, 15 сентября, около 20:00. Местный житель позвонил в полицию и сообщил, что попытается покончить с собой в лесной местности вблизи автостанции.

"Старший сержант полиции Николай Бонт и капитан полиции Юрий Стецик прибыли на место происшествия, где обнаружили подвешенное к ветке дерева тело мужчины, который извивался в петле", - рассказал Андрей Пахович.

Полицейские вытащили мужчину из петли и вызвали скорую помощь. Мужчина рассказал полицейским, что он - участник АТО, военный врач. Свои действия мотивировал тем, что от него ушла жена с дочкой. Мужчину госпитализировали, а в дальнейшем его направят для прохождения реабилитации.

Как рассказали в отделе коммуникации полиции Львовской области, мужчине 25 лет, в Трускавец он приехал из Киева на отдых.