свиніПожежа виникла в цегляній господарській будівлі  15 серпня о 23:22 в селі Межигори Бродівського району. Про це повідомили в Головному управлінні Держслужби по надзвичайним сітуаціям в Львівській області. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 39-ого Державного пожежно-рятувального посту сел. Підкамінь та місцевої пожежної команди с. Батьків.

Вогонь швидко поширювався дерев'яними конструкціями будівлі. Не гаючи часу вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Від загибелі у вогні було врятовано 10 свиней, а також рятувальники запобігли згоранню господарської будівлі.

О 00:42 пожежу локалізували, та о 01:35 повністю ліквідували. Вогнем знищено перекриття на площі 50 кв.м, дах на площі 200 кв.м, дерев’яні перегородки на площі 50 кв.м, та 6 т грубих кормів. До ліквідації пожежі залучили 3 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Причина виникнення займання встановлюється.


Пожар возник в кирпичной хозяйственной постройке 15 августа в 23:22 в селе Межигоры Бродовского района. Об этом сообщили в Главном управлении Госслужбы по чрезвычайным ситуация во Львовской области. К месту вызова немедленно выехали спасатели тридцать девятой Государственного пожарно-спасательного поста пос. Подкамень и местной пожарной команды.

Огонь быстро распространялся деревянными конструкциями здания. Не теряя времени пожарные приступили к проведению работ по ликвидации возгорания. От гибели в огне были спасены 10 свиней, а также спасатели предотвратили сгорание хозяйственной постройки.

В 00:42 пожар был локализован, и в 01:35 полностью ликвидирован. Огнем уничтожено перекрытие на площади 50 кв.м, крыша на площади 200 кв.м, деревянные перегородки на площади 50 кв.м, и 6 т грубых кормов. К ликвидации пожара привлекли 3 спасателей и 2 единицы спецтехники. Причина возникновения пожара устанавливается.