лесополоса, тело, мужчинаПоліцейські розслідують обставини загибелі чоловіка, тіло якого було виявлене у лісосмузі у Перемишлянському районі. Попередньо встановлено, що пенсіонер помер внаслідок нещасного випадку - від травм, отриманих під час падіння дерева. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Перемишлянське відділення поліції 9 липня надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі неподалік одного з сіл району виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Особу загиблого встановлено – ним виявився 74-річний мешканець міста Перемишляни. Також попередньо встановлено, що чоловік міг померти від травм, отриманих внаслідок падіння на нього дерева, під час заготівлі дров.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою "нещасний випадок". Поліцейські встановлюють обставини події, призначені експертизи.


Полицейские расследуют обстоятельства гибели мужчины, тело которого было обнаружено в лесополосе в Перемышлянском районе. Предварительно установлено, что пенсионер умер в результате несчастного случая - от травм, полученных при падении дерева. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Перемышлянское отделение полиции 9 июля поступило сообщение о том, что в лесополосе возле одного из сел района обнаружено тело мужчины без признаков жизни.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Личность погибшего установлена ​​- им оказался 74-летний житель города Перемышляны. Также предварительно установлено, что мужчина мог умереть от травм, полученных в результате падения на него дерева, при заготовке дров.

По данному факту было открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины с пометкой "несчастный случай". Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, назначены экспертизы.