"Феерия развлечений", безопасность, проверкиІнспектори ГУ Держпраці у Львівській області здійснили перевірку низки об’єктів з масовим перебуванням людей, зокрема ТЗОВ "Феєрія Розваг". У фахівців виникло багато питань щодо безпеки у розважальному центрі. Про це повідомляє ГУ Держпраці у Львівській області. 

  • Зокрема у ТЗОВ "Феєрія Розваг" не проведено первинний технічний огляд опалювального твердопаливного котла  після введення в експлуатацію. Котел не має дозволу на експлуатацію від органів Держпраці. Не проведено навчання відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію котлів та машиністів котлів.
  • Директор підприємства не пройшла навчання та перевірку знань з питань охорони праці. Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці старого зразка і він ведеться з порушеннями.
  • Допуск до роботи працівників здійснюється без перевірки знань після проведення інструктажів на робочому місці.
  • Не призначено особу, відповідальну за безпечний стан та експлуатацію ігрових майданчиків. Не проведено технічний огляд ігрових майданчиків та атракціонів.
  • Не  визначені особою, відповідальною за електрогосподарство, списки працівників, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів; переліки робіт, які виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації.
  • Не оформлений комісією підприємства акт опосвідчення стану безпеки електрообладнання 0,4 кВ. Не ведеться необхідна документація з охорони праці.

Инспекторы ГУ Гоструда во Львовской области провели проверку ряда объектов с массовым пребыванием людей, в частности ТЗОВ "Феерия Развлечений". У специалистов возникло много вопросов безопасности в развлекательном центре. Об этом сообщает ГУ Гоструда во Львовской области. 

  • В частности в ООО "Феерия Развлечений" не проведен первичный технический осмотр отопительного твердотопливного котла после ввода в эксплуатацию. Котел не имеет разрешения на эксплуатацию от органов Гоструда. Не проведено обучение ответственного за исправное состояние и безопасную эксплуатацию котл%