грабеж, Князя РоманаНа вулиці Князя Романа пограбували чоловіка. Грабіжников виявив патрульний, який був поза службою. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Цієї суботи інспектор управління патрульної поліції, у позаслужбовий час, їхав по вулиці Князя Романа та побачив, як двоє чоловіків б’ють третього. Патрульний зупинився та втрутився у бійку. Після цього чоловіки швидко почали розходитися.

Коли інспектор пішов за ними, вони почали втікати. Одного з них він наздогнав. Втікач викинув на землю чорний гаманець, який, як потім з’ясувалося, належить чоловіку, якого побили. Також в потерпілого забрали мобільний телефон.

На місце події прибув екіпаж поліції, який встановив особу зловмисника. Чоловік виявився вже раніше судимим. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила гаманець та 2500 гривень, які були в ньому. Потерпілий написав заяву про злочин. Попередня кваліфікація – грабіж.


На улице Князя Романа ограбили мужчину. Грабижников обнаружил патрульный, который был вне службы. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

В субботу инспектор управления патрульной полиции, во внеслужебное время, ехал по улице Князя Романа и увидел, как двое мужчин бьют третьего. Патрульный остановился и вмешался в драку. После этого мужчины быстро начали расходиться.

Когда инспектор последовал за ними, они начали убегать. Одного из них он догнал. Беглец выбросил на землю черный кошелек, который, как потом выяснилось, принадлежит мужчине, которого избили. Также у пострадавшего забрали мобильный телефон.

На место происшествия прибыл экипаж полиции, который установил личность злоумышленника. Мужчина оказался уже ранее судимым. Патрульные вызвали следственно-оперативную группу, которая изъяла кошелек и 2500 гривен, которые были в нем. Пострадавший написал заявление о преступлении. Предварительная квалификация - грабеж.