Дрогобыч, красавица, Канада, Мисс, Юлия ЩербаньДрогобичанку Юлія Щербан обрали Мiss Ukrainian Canada. Про це повідомляє "Варто – галицькі новини". 

У Канаді обрали Мiss Ukrainian Canada.

Перемогу здобула дрогобичанка Юлія Щербан (Yuliya Shcherban).

Найщиріші вітання для переможниці!

Нагадаємо, за перемогу змагалися дві дівчини з Дрогобиччини - трускавчанка та дрогобичанка, які увійшли до фіналу конкурсу краси у Канаді. 

Юлія Щербан приїхала до Канади у 6-річному віці. З дитинства професійно займається фігурним катанням, переможниця багатьох змагань. Серед її спортивних досягнень – престижна нагорода від Фундації фігурного катання Альберти Quadruple Gold Achievement Award 2017. Юлія разом з друзями заснувала благодійний проект The Beba Project, який допомагає збирати пожертви для місцевого продовольчого банку (food bank).


Дрогобичанка Юлия Щербань выбрали Мiss Ukrainian Canada. Об этом сообщает "Варто - галицкие новости". 

В Канаде выбрали Мiss Ukrainian Canada.

Победу одержала Дрогобичанка Юлия Щербан (Yuliya Shcherban).

Искренние поздравления для победительницы!

Напомним, за победу соревновались две девушки с Дрогобыччины - трускавчанка и дрогобичанка, которые вошли в финал конкурса красоты в Канаде.

Юлия Щербань приехала в Канаду в 6-летнем возрасте. С детства профессионально занимается фигурным катанием, победительница многих соревнований. Среди ее спортивных достижений - престижная награда от Фонда фигурного катания Альберты Quadruple Gold Achievement Award 2017. Юлия вместе с друзьями основала благотворительный проект The Beba Project, который помогает собирать пожертвования для местного продовольственного банка (food bank).