ДТП, колесо, смертьУ Бродах BMW здійснив наїзд на водія MAN, який замінював колесо у своєму автомобілі. Потерпілий загинув на місці події. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 16 червня, близько 00:50 у м. Броди, на вул. Богуна.

Водій автомобіля BMW, мешканець Рівненської області 1991 року народження, здійснив наїзд на водія автомобіля MAN, мешканця Радехівського району 1984 року народження, який замінював колесо у своєму автомобілі.

Внаслідок ДТП водій автомобіля MAN загинув на місці події. Водій та пасажир автомобіля BMW, мешканець Рівненської області 1991 року народження, після надання медичної допомоги госпіталізації не потребували.

Обставини події встановлюються.


В Бродах BMW совершил наезд на водителя MAN, который заменял колесо в своем автомобиле. Пострадавший погиб на месте происшествия. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 16 июня, около 00:50 в г. Броды, на ул. Богуна.

Водитель автомобиля BMW, житель Ровенской области 1991 года рождения, совершил наезд на водителя автомобиля MAN, жителя Радеховского района 1984 года рождения, который заменял колесо в своем автомобиле.

В результате ДТП водитель автомобиля MAN погиб на месте происшествия. Водитель и пассажир автомобиля BMW, житель Ровенской области 1991 года рождения, после оказания медицинской помощи в госпитализации не нуждались.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.