мусор, свалкаВ одному з районів Тернопільщини виявлені відходи, ймовірно, львівського походження. Про це повідомляє агенція “Галас”.

До Монастирського відділення поліції надійшло повідомлення від міської ради про те, що на місцевому сміттєзвалищі виявлено відходи, найімовірніше, львівського походження.

Поліцейські дійсно виявили невелику кількість сміття, серед якого були товарні чеки з крамниць Львова. Припускають, що відходи були привезені вантажівкою  марки “ГАЗ” чи “КамАЗ” в період з вечора 10 березня до ранку 13 березня, адже в інші дні на території сміттєзвалища перебував охоронець.


В одном из районов Тернопольщины обнаружены отходы, вероятно, львовского происхождения. Об этом сообщает агентство "Галас"

В Монастырское отделение полиции поступило сообщение от городского совета о том, что на местном свалке обнаружено отходы, скорее всего, львовского происхождения.

Полицейские действительно обнаружили небольшое количество мусора, среди которого были товарные чеки из магазинов Львова. Предполагается, что отходы были привезены грузовиком марки "ГАЗ" или "КамАЗ" в период с вечера 10 марта по утро 13 марта, ведь в другие дни на территории свалки находился охранник.