озеро, очистятУ місти розпочались роботи з очистки та впорядкування водойм міста Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП “Зелений Львів”, цього року планується виконати великий об’єм робіт та зараз впорядковуються водойми, готуються проекти для капітальних ремонтів, облаштування та оновлення парків міста Львова.

“Після зими ми активно очищуємо озера, раз в місяць виконуємо роботи на водоймах,  збираємо сміття на Левандівському озері, озері у Стрийському парку, на Піскових озерах, озері у парку “Горіховий гай”. Також зараз ми проводимо капітальний ремонт у парку духовної культури ім. Св. Папи Римського Івана Павла ІІ: зробили доріжки, освітлення, зараз плануємо закупити лавочки та смітники”, - повідомив директор ЛКП “Зелений Львів” Богдан Москвяк.


В городе начались работы по очистке и благоустройству водоемов города Львова. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Зеленый Львов", в этом году планируется выполнить большой объем работ, и сейчас упорядочиваются водоемы, готовятся проекты для капитальных ремонтов, обустройства и обновления парков Львова.

"После зимы мы активно очищаем озера, раз в месяц выполняем работы на водоемах, собираем мусор на Левандовском озере, озере в Стрыйском парке, на песочных озерах, озере в парке "Ореховая роща ". Также сейчас мы проводим капитальный ремонт в парке духовной культуры им. Св. Папы Римского Иоанна Павла II: сделали дорожки, освещение, сейчас планируем закупить лавочки и урны ", - сообщил директор ЛКП" Зеленый Львов "Богдан Москвяк.