ДТП, Яворов, военнослужащийНа автодорозі Львів – Краковець поблизу м. Яворів автомобіль збив військовослужбовця за контрактом, який загинув на місці ДТП. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

14 грудня о 03:20 на автодорозі “Львів-Краковець“ поблизу м. Яворів, водій автомобіля Opel Sintra, 1985 року народження, житель м. Новояворівськ, поза межами пішохідного переходу вчинив наїзд на військовослужбовця за контрактом, 1994 року народження, жителя с. Качанівка, Тернопільської області. Від отриманих травм він помер на місці ДТП. Труп скеровано в морг Новояворівської лікарні. Причини події з’ясовуються.


На автодороге Львов - Краковец вблизи г. Яворов автомобиль сбил военнослужащего по контракту, который погиб на месте ДТП. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

14 декабря в 3:20 на автодороге "Львов-Краковец" вблизи г. Яворов, водитель автомобиля Opel Sintra, 1985 года рождения, житель г. Новояворовск, вне пешеходного перехода совершил наезд на военнослужащего по контракту, 1994 года рождения, жителя с. Качановка Тернопольской области. От полученных травм он скончался на месте ДТП. Труп направлен в морг Новояворовской больницы. Причины происшествия выясняются.