ДТП, женщина​У Львові на вулиці Богданівській невстановлений автомобіль збив жінку, яка померла на місці. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася учора, 14 листопада, о 20:20, поблизу повороту на вул. Дорога Кривчицька.

Водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода (невідома жінка похилого віку), яка рухалася по проїжджій частині вулиці. Внаслідок ДТП пішохід померла на місці.

Причини та обставини події встановлюються.

Як додає голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич, водій з місця пригоди втік. За словами свідка, ймовірно, - на темному Suzuki (немає однієї протитуманки). 

"Якщо комусь відоме місце перебування водія або є інформація про авто, яке вчинило наїзд і втекло, просимо сповістити в 102", - просять у поліції.


Во Львове на улице Богдановской неустановленный автомобиль сбил женщину, которая скончалась на месте. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло вчера, 14 ноября, в 20:20, возле поворота на ул. Дорога Кривчицкая.

Водитель неустановленного автомобиля совершил наезд на пешехода (неизвестная пожилая женщина), которая двигалась по проезжей части улицы. В результате ДТП пешеход скончалась на месте.

Причины и обстоятельства происшествия устанавливаются.

Как добавляет председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич, водитель с места происшествия скрылся. По словам свидетеля, вероятно, - на темном Suzuki (нет одной противотуманки). 

"Если кому известно место пребывания водителя или есть информация об авто, которое совершило наезд и уехало, просим известить в 102", - просят в полиции.