студент, повесился, ДрогобычУ Дрогобичі повісився 17 річний студент. Про це повідомляє "Варто – Галицькі новини"

Трагедія сталась у вівторок, 12 листопада, у квартирі на вул. Грушевського 81. Повернувшись додому, жінка побачила у зашморгу свого сина. Хлопець повісився на гімнастичній стінці.

Однолітки розповідають, що хлопчина був замкненим та мовчазним. Закінчив цього року Дрогобицьку гімназію, поступив у ДДПУ ім. Франка.

Чому підліток звів рахунки з життям, наразі невідомо. Напередодні події конфліктів у родині та з однолітками не було. Правоохоронці вилучили телефон, опитують рідних та друзів. Родина загиблого на обліку поліції не перебуває, є благополучною, виховує ще двох дітей.

Відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії.


В Дрогобыче повесился 17 летний студент. Об этом сообщает "Варто - Галицкие новости"

Трагедия произошла во вторник, 12 ноября, в квартире на ул. Грушевского 81. Вернувшись домой, женщина увидела в петле своего сына. Парень повесился на гимнастической стенке.

Сверстники рассказывают, что парень был замкнутым и молчаливым. Окончил этого года Дрогобычскую гимназию, поступил в ГДПУ им. Франко.

Почему подросток покончил с собой, пока неизвестно. Накануне события конфликтов в семье и со сверстниками не было. Правоохранители изъяли телефон, опрашивают родных и друзей. Семья погибшего на учете полиции не находится, является благополучной, воспитывает еще двоих детей.

Открыто уголовное производство, проводятся следственные действия.