электронный билет, е-квитокНовий етап впровадження е-квитка у Львові: ЛКП "Львівавтодор" підписав контракт з компанію-консультантом iC consulenten (Австрія). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 15 листопада, відбулося підписання контракту між ЛКП "Львівавтодор" та компанію iC consulenten (Австрія), яка буде надавати консультаційні послуги в рамках проекту впровадження електронного квитка.

" З трьох претендентів: (Mott MacDonald (Великобританія); Egis (Франція) та iC consulenten (Австрія), в результаті тендеру вибрано переможця - компанію iC consulenten (Австрія). Цю кампанію ми знаємо. Маємо хороший досвід співпраці з нею в інших проектах. Разом з ними ми будемо формувати технічне завдання, вимоги до тендерної документації. Разом з ними будемо обирати фірму, яка виграє тендер. Також компанія iC consulenten формуватиме технічний звіт, який буде переданий на затвердження Європейському банку реконструкції та розвитку. А після цього вони нам допоможуть сформувати контракт з переможцем тендеру. На етапі впровадження електронного квитка консультант повністю буде здійснювати технічний контроль за дотримання нами, як замовником, і компанією, яка виграє тендер, – підрядником, вимог контракту. Буде формувати рахунки, акти виконаних робіт, для того, щоб ми могли їх оплачувати, відповідно до кредитної угоди", - розповів Олег Береза, директор ЛКП "Львівавтодор".

В мерії очікують вже до кінця цього року сформувати технічне завдання і відібрати за технічними характеристиками компанії-претенденти на участь в тендері. Після цього відбудеться відбір за ціновими категоріями. Й в березні 2018 року планується підписати офіційну угоду з переможцем і розпочати процес впровадження електронного квитка. Спочатку електронний квиток буде впроваджено на електротранспорті, потім автотранспорті.


Новый этап внедрения е-билета во Львове: ЛКП "Львовавтодор" подписал контракт с компанией-консультантом iC consulenten (Австрия). Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 15 ноября, состоялось подписание контракта между ЛКП "Львовавтодор" и компании iC consulenten (Австрия), которая будет оказывать консультационные услуги в рамках проекта внедрения электронного билета.

" Из трех претендентов: (Mott MacDonald (Великобритания); Egis (Франция) и iC consulenten (Австрия), в результате тендера выбран победитель - компания iC consulenten (Австрия). Эту кампанию мы знаем. Есть хороший опыт сотрудничества с ней в других проектах. Вместе мы будем формировать техническое задание, требования к тендерной документации. Вместе с ними будем выбирать фирму, которая выиграет тендер. Также компания iC consulenten будет формировать технический отчет, который будет передан на утверждение Европейскому банку реконструкции и развития. А после этого они нам помогут сформировать контракт с победителем тендера. На этапе внедрения электронного билета консультант полностью будет осуществлять технический контроль за соблюдением нами, как заказчиком, и компанией, которая выиграет тендер, - подрядчиком, требований контракта. Будет формировать счета, акты выполненных работ, для того, чтобы мы могли их оплачивать, согласно кредитному соглашению", - рассказал Олег Береза, директор ЛКП" Львовавтодор ".

В мэрии предполагают уже до конца этого года сформировать техническое задание и отобрать по техническим характеристикам компании-претенденты на участие в тендере. После этого состоится отбор по ценовым категориям. И в марте 2018 года планируется подписать официальное соглашение с победителем и начать процесс внедрения электронного билета. Сначала электронный билет будет внедрен на электротранспорте, затем автотранспорте.