проспект, петицияРозширити пр. Червоної Калини до трьох смуг в кожному напрямку просять в петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

Автор петиції Олег Івах вважає, що для основної артерії Сихова - проспекту Червоної Калини - не достатньо двох смуг. Тому пропонує за рахунок зменшення пішохідної зони і за рахунок центральної частини, де проїжджають трамваї, збільшити кількість смуг. Також для зменшення утворення корків він пропонує зробити "кармани" для всіх зупинок громадського транспорту по даному проспекту.


Расширить пр. Красной Калины до трех полос в каждом направлении просят в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций

Автор петиции Олег Ивах считает, что для основной артерии Сыхова - проспекта Красной Калины - недостаточно двух полос. Поэтому предлагает за счет уменьшения пешеходной зоны и за счет центральной части, где проезжают трамваи, увеличить количество полос. Также для уменьшения образования пробок он предлагает сделать "карманы" для всех остановок общественного транспорта по данному проспекту.