прокурор, назначениеГенпрокурор Руслан Рябошапка призначив прокурором Львівської області Ірину Діденко. Про це написала на своїй сторінці у Facebook сама Ірина Діденко, інформує "Укрінформ". 

Представив нового очільника прокуратури області перший заступник генпрокурора Віталій Касько.

“Нам доведеться працювати у дуже складний період реформування прокуратури. Але будь-які зміни - це також шанс зробити щось якісно нове. Ми плануємо побудувати прокуратуру європейського зразка. Хто як не Львівщина має стати першою, де це вдається? Тому робимо ставку на результат”, - написала вона у своєму пості.

Наказ про призначення Діденко Ірини Вікторівни з’явився на сайті Генпрокуратури 15 жовтня. Раніше генпрокурор звільнив прокурорів Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, а також Чернігівської областей.

Довідка SQ. Діденко Ірина Вікторівна, 06.08.1986 року народження, уродженка м.Немирів що на Вінниччині. У 2008 році здобула вищу освіту за спеціальністю "Правознавство", а пізніше – за спеціальностями "обліку та аудиту" і "практичної психології". У 2019 захистила дисертацію на "Адміністративна відповідальність за порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів" та здобула науковий ступінь кандидата юридичних наук. Працювала на різних посадах в органах прокуратури Вінницької та Івано-Франківської областей, а також ГПУ.


Генпрокурор Руслан Рябошапка назначил прокурором Львовской области Ирину Диденко. Об этом написала на своей странице в Facebook сама Ирина Диденко, информирует "Укринформ"

Представил нового руководителя прокуратуры области первый заместитель генпрокурора Виталий Каско.

"Нам придется работать в очень сложный период реформирования прокуратуры. Но любые изменения - это также шанс сделать что-то качественно новое. Мы планируем построить прокуратуру европейского образца. Кто как не Львовщина должна стать первой, где это удается? Поэтому делаем ставку на результат", - написала она в своем посте.

Приказ о назначении Диденко Ирины Викторовны появился на сайте Генпрокуратуры 15 октября. Ранее генпрокурор освободил прокуроров Винницкой, Волынской, Донецкой, Житомирской, Запорожской, Ивано-Франковской, Кировоградской, Луганской, Львовской, Одесской, Полтавской, Ровенской, Сумской, Тернопольской, Харьковской, Черкасской, а также Черниговской областей.

Справка SQ. Диденко Ирина Викторовна, 06.08.1986 года рождения, уроженка г. Немиров Винницкой области. В 2008 году получила высшее образование по специальности "Правоведение", а позже - по специальностям "учет и аудит" и "практическая психология". В 2019 защитила диссертацию по "Административной ответственности за нарушение требований по предотвращению и урегулированию конфликта интересов" и получила степень кандидата юридических наук. Работала на различных должностях в органах прокуратуры Винницкой и Ивано-Франковской областей, а также ГПУ.