ДТП, Дыминский, судСуд зобов'язав прокуратуру розглянути питання про закриття справи проти Димінського. Рішення суду оскарженню не підлягає. Про це сказано в матеріалах суду, передають Українські Новини

Галицький районний суд Львова зобов'язав прокуратуру розглянути клопотання захисту бізнесмена, президента футбольного клубу "Карпати" (Львів) Петра Димінського, підозрюваного у причетності до смертельної дорожньо-транспортної пригоди, про закриття кримінального провадження.

Адвокат бізнесмена повідомив суду, що 17 вересня прокуратура Львівської області відмовилася закрити справу. Він вважає це рішення незаконним і просить суд зобов'язати прокуратуру закрити кримінальне провадження. Захист Димінського впевнений, що в цій справі немає складу злочину.

Суд частково став на сторону захисту, зазначивши, що прокуратура не мотивувала належним чином свою відмову в закритті справи, а саме, не вказала інформацію про строки розслідування. З огляду на це, наприкінці вересня суд зобов'язав прокуратуру повторно розглянути клопотання захисту про закриття кримінального провадження та винести щодо нього мотивоване рішення. Рішення суду оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, Головне управління Нацполіції у Львівській області призупинило розслідування кримінального провадження проти бізнесмена Димінського у зв'язку з його розшуком. У 2018 році Інтерпол відмовився оголосити його в міжнародний розшук. Димінський підозрюється у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області 18 серпня 2017 року, в результаті якого загинула жінка. Раніше за підозрою у скоєнні ДТП було заарештовано охоронця бізнесмена Андрія Борща, але потім було встановлено, що він не перебував за кермом автомобіля й обмовив себе. Автомобіль відомого львівського бізнесмена і президента ФК "Карпати" Петра Димінського став учасником ДТП 18 серпня на трасі "Львів-Краковець", у ній загинула молода жінка.


Суд обязал прокуратуру рассмотреть вопрос о закрытии дела против Дыминского. Решение суда обжалованию не подлежит. Об этом говорится в материалах суда, передают Украинские Новости

Галицкий районный суд Львова обязал прокуратуру рассмотреть ходатайство защиты бизнесмена, президента футбольного клуба "Карпаты" (Львов) Петра Дыминского, подозреваемого в причастности к смертельной ДТП, о закрытии уголовного производства.

Адвокат бизнесмена сообщил суду, что 17 сентября прокуратура Львовской области отказалась закрыть дело. Он считает это решение незаконным и просит суд обязать прокуратуру закрыть уголовное производство. Защита Дыминского уверена, что в этом деле нет состава преступления.

Суд частично принял сторону защиты, отметив, что прокуратура не мотивировала должным образом отказ в закрытии дела, а именно, не указала информацию о сроках расследования. Учитывая это, в конце сентября суд обязал прокуратуру повторно рассмотреть ходатайство защиты о закрытии уголовного производства и вынести по нему мотивированное решение. Решение суда обжалованию не подлежит.

Напомним, Главное управление Нацполиции во Львовской области приостановило расследование уголовного производства против бизнесмена Дыминского в связи с его розыском. В 2018 году Интерпол отказался объявить его в международный розыск. Дыминский подозревается в совершении дорожно-транспортного происшествия во Львовской области 18 августа 2017 года, в результате которого погибла женщина. Ранее по подозрению в совершении ДТП был арестован охранник бизнесмена Андрей Борщ, но потом было установлено, что он не находился за рулем автомобиля и оговорил себя. Автомобиль известного львовского бизнесмена и президента ФК "Карпаты" Петра Дыминского стал участником ДТП 18 августа на трассе "Львов-Краковец", в нем погибла молодая женщина.