арміяУ Стрийському міському центрі зайнятості пройшов семінар з орієнтації на службу в Збройні сили України. Про це розповіли у Львівській обласній службі зайнятості.

Службу за контрактом у складі ЗСУ, як альтернативу працевлаштуванню, пропонували майор Стрийського об’єднаного міського військового комісаріату Сергій Кузенков та представник військової частини А 0284 (Львів) Оксана Цап. Вони ознайомили учасників з основними правами, пільгами та соціальними гарантіями, передбаченими чинним законодавством України.


В Стрыйском городском центре занятости прошел семинар по ориентации на службу в Вооруженные силы Украины. Об этом рассказали в областной службе занятости.

Службу по контракту в составе ВСУ, как альтернативу трудоустройству, предлагали майор Стрыйского объединенного городского военного комиссариата Сергей Кузенков и представитель воинской части А 0284 (Львов) Оксана Цап.

Они ознакомили участников с основными правами, льготами и социальными гарантиями, предусмотренными действующим законодательством Украины.